Tamer Tuna’dan Lig Maçları İçin Teklif

Süper Ligin başarılı takımı Fraport TAV Antalyaspor covid 19 sebebiyle ara verilen lig maçlarından sonra tesislerde yapılan antrenmanlara da ara verdi. Sosyal mesafenin korunması ve covid 19 temas yoluyla bulaşan bir virüs olduğu için Antalyasporlu futbolcular evde antrenmana başlamışlardı . Antalyaspor’un teknik direktörü Tamer Tuna’nın da telekonferans ile yönettiği antrenmanda futbolcular takım halinde antrenman yapmanın keyfini yaşıyorlar.

‘’Maçlar Antalya’da Oynanabilir’’

Sağlığın her zaman her şeyden öncelikli ve önemli olduğunu söyleyen Tamer Tuna ligin sahada oynanarak bitmesi taraftarı olduğunu da her fırsatta belirtiyor. Kırmızı beyazlı takımın teknik direktörü lige ara verildiği şekli ile tescil edilmesinin mantıklı olamayacağını temmuz ya da ağustos ayında maçların oynanıp ligin bitirilebileceğini ve kalan maçların Antalya’da oynanabileceğini de ifade etti. Tamer Tuna Türkiye Futbol Federasyonu’nun alacağı kararlara göre hareket edeceklerini ama öncelikle corona virüsü riskinin ortadan kalkması ve sağlıklı bir ortamda maç oynanabilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Teknik direktör ve spora düşkün biri olarak futboldan uzak kalmanın zorunlu olduğu bu günlerin zor bir süreç olduğunu da vurgulayan teknik adam sakin kalınması gereken bir dönemde olduğumuzun da altını çizdi.