Tamer Tuna ‘’ Baskıyı Anlayabiliyorum’’
This content has been archived. It may no longer be relevant
Antalyaspor Süper Lig 31. Hafta maçında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Ligin 2. Sırasında bulunan Trabzonspor bu beraberlik ile ligin lider takımı Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını da açtı. Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkı açılan Trabzonspor ligdeki şampiyonluk yarışında da yara almış oldu.
Antalyaspor teknik direktörü Tamer Tuna Trabzonspor ile oynadıkları maçta rakiplerinin üzerindeki baskının sahaya yansıdığını söyledi. Tamer Tuna futbolcu olarak Trabzonspor’da forma giydiği günleri hatırlatarak Trabzonspor’un şampiyonluk baskısı ve puan kaybı baskısı ile sahada oynadığını ifade etti. Antalyaspor’un teknik direktörü bu baskı ve stres ile sahada olmanın nasıl bir duygu olduğunu bildiğini anlattı.
‘’Oyun Felsefemizi Yansıttık’’
Teknik adam Trabzonspor karşısına eksik kadro ile çıktıklarını ama yine de iyi mücadele verdiklerini belirtti. Tamer Tuna 9 önemli futbolcunun sakatlık ve cezalı olması nedeniyle sahada olmadığını ama buna rağmen oyun felsefesini sahaya yansıtarak iyi bir futbol oynadıklarını açıkladı. Ligin ikinci yarısında yükselen ve başarılı bir Antalyaspor takımı olduğuna da dikkat çeken Tamer Tuna ligi en iyi yerde bitireceklerini de sözlerine ekledi.
Güncel Yazılar