Tamer Tuna ‘’Ankaragücü’nün Ligden Düşmesi Üzücü’’

This content has been archived. It may no longer be relevant

Süper ligde 8. Sırada bulunan Fraport TAV Antalyaspor ligin ikinci yarısında yükselen bir performans sergiledi. Ligin ilk yarısında düşüş yaşayan Antalyaspor ilk yarıda ligde kalma mücadelesi verirken ligin ikinci yarısında ligi yüksekte tamamlama hedefine yöneldi. Ara transfer döneminde teknik direktör Tamer Tuna ile çalışmaya başlayan kırmızı beyazlı ekip yaptığı başarılı futbolcu transferleri ile de adından söz ettirdi.

Antalyaspor son hafta maçında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaştı. Maçın uzatma dakikalarında Adis Jahovic’in golü ile maçtan 1-0 galip ayrılan Antalyaspor’un bu galibiyeti Ankaragücü’nün ligden düşmesine neden olmuştu. Maçın uzatma dakikalarında Ankaragücü futbolcusu Kitsiou ile Antalyasporlu futbolcu Yekta Kurtuluş arasında tartışma yaşanış ve gergin anlar yaşanmıştı. Antalyaspor teknik direktörü Tamer Tuna Ankaragücü’nün güçlü bir camia olduğunu ve ligden düşmesinin üzücü olduğunu belirtti.

‘’Mutlu Değiliz’’

Tamer Tuna maç sonrası iki futbolcu arasında yaşanan gerginliğin de üzücü olduğunu söyledi. Antalyaspor teknik direktörü yaşanan bu gergin anlardan dolayı Ankaragücü camiasından özür diledi. Tamer Tuna Ankaragücü maçında galip ayrılsalar da Ankara ekibinin ligden düşmesi ile sonuçlandığı için bu galibiyetten mutlu olmadıklarını da ifade etti.

Güncel Yazılar