Süper Ligin Yükseleni

Fraport TAV Antalyaspor Süper Lig ilk yarı maçlarında başarısız ve şanssız sonuçlar almış ve ligin alt sıralarında ligde devre arasına girmişti. Ara transfer döneminde teknik direktör Tamer Tuna ile sözleşme imzalayan ve başarılı futbolcuları da transfer edip kadrosuna dahil eden Antalya ekibi ligin ikinci yarısında adeta uçuşa geçti.

Teknik direktör Tamer Tuna ile çalışmaya başlayan Antalyaspor ligin ikinci yarısına Göztepe yenilgisi ile başlasa da Göztepe maçından sonraki maçlarında yükselişe geçti. Tamer Tuna’nın göreve geldiği dönemde Antalyaspor 10 maçtır galibiyet yüzü görememiş ve maç kazanamamıştı. Tamer Tuna’nın ilk lig maçı eski takımı Göztepe’ye karşı oldu ve bu maç 3-0 kaybedilse de ertesi hafta oynanan Denizlispor maçı bir dönüm noktası oldu.

Denizlispor Galibiyeti ile Yenilmezlik Serisi

Deplasmanda oynanan Denizlispor maçını 3-0 kazanan kırmızı beyazlı takımda bu galibiyet ile 11 maçtır hasret kalınan galibiyete kavuşulmuş oldu. Antalyaspor takımı Denizlispor galibiyetinin ardından corona virüsü sebebiyle lige ara verilmesine kadar olan 7 lig maçında mağlubiyet almadı. Süper Lig puan sıralamasında 30 puan ile 11 sırada bulunan Antalya ekibi 7 maçtır yenilmezlik serisini de sürdürüyor.