Podolski’nin Taraftar ile Buluşması
This content has been archived. It may no longer be relevant
Fraport TAV Antalyaspor’un ara transfer döneminde renklerine bağladığı Podolski oynadığı maçlardaki performansı ile taraftarları sevindirdi. İlk resmi golünü geçen hafta Yeni Malatyaspor-Antalyaspor maçında atan Podolski’nin attığı gol dışında etkili futbolu da göz doldurdu. Podolski’yi taraftarları ile biraraya getiren bir imza günü düzendi ve başarılı transferi Antalyaspor’un stadında taraftarları ile buluşturdu. Stadyumda Podolski’yi tezahürat ve sevgi sloganları ile karşılayan taraftarların Podolski’ye ilgileri görülmeye değerdi.
İmza etkinliğinde konuşan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk Antalyaspor’un ara transfer döneminde yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdiğini ve bu dönemde Podolski’nin kadrolarına dahil olmasıyla büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Ali Şafak Öztürk Podolksi’nin Dünya kupasını kazanmış bir futbolcu olduğunu ve Antalyaspor’da da bunun bir ilk olduğunu söyleyerek Podolski’nin bundan sonraki maçlarda gollerinin çoğalacağını da sözlerine ekledi.
‘’Antalya’ya Tatile Gelmedim’’
Podolski de taraftarların yoğun ilgisine ve Antalyaspor’a gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ederek konuşmasına başladı. Alman futbolcu Antalyaspor’da yapacağı çok güzel şeyler ve atacağı çok goller olduğunu söyleyerek Antalya’ya geliş amacının tatil yapmak değil Antalyaspor’u iyi bir yerlere getirmek olduğunu söyledi.
Podolksi’nin konuşmasından sonra kendisine çok sevdiği çay ikram edildi ve taraftarları ile fotoğraf çektirdi ve formaları imzaladı.