Ersan Adem Gülüm Antalyaspor’da!

Antalyaspor transfer dönemini boş geçmemek için her geçen gün yeni transferler ile takımı güçlendirmeye devam ediyor. Kararlı ve istikrarlı bir şekilde adım atmak isteyen ve en önemlisi ikinci yarıda çok daha iyi puan almak isteyen Antalyaspor Ersan Adem Gülüm transferini duyurdu.  Devre arasında yıldız futbolcuları kadrosuna katmayı başaran Antalyaspor transferde dur durak bilmiyor.

Devre arası transferinde Lukas Podolski ve Sinan gümüş gibi isimleri formalarına bağlayan Antalyaspor son olarak Avustralya 1. Lig ekiplerinden Western United forması giyen stoperi de kadrosuna katmayı başardı. Defansını güçlendirme yoluna giden ve yaptığı başarılı transferleri ile kadrosunu güçlendiren Antalyaspor bu sezon transferde büyük bir atak yaptı diyebiliriz.

Süper lig ekipleri arasında oynadığı son 18 maçta düşme potasında yer alan Antalyaspor’un acil olarak puana ve puanlara ihtiyacı var. Kulüp yönetimi bunu görmüş ve hemen ara transfer sezonunda yeni adımlar atarak kadrosuna önemli isimleri katmıştır. İkinci yarıda çok daha etkili oyun oynamak isteyen ve puan kaybına asla tahammülü olmayan Antalyaspor, ligde kalmak adına tüm adımları atmak için çaba göstermektedir.

Antalyaspor’a Takviye Devam Ediyor!

Antayalspor bu sezon ligden istediğini alamayınca okları ligden düşmemeye çevirmiş durumda. İkinci yarıda yeni başarılar elde etmek için çaba gösterse de ilk hedefi ligden düşmemek olacaktır. Yapılan transfer de bunu açık ve net şekilde göstermektedir. Defans ve forvet konusunda adım atarak kadrosuna tecrübeli oyuncuları katan Antalyaspor Lucas Podolski transferini de duyurmuştu. Artık bundan sonra Alman forvet oyuncusundan büyük bir beklenti mevcut.

Ersan Adem Gülüm transferini ve Sinan gümüş transferini duyuran takım artık kısa süre içinde yeni oyuncuların takıma adapte olmasını bekleyecek. Adaptasyon sürecinin ardından ise kadroda yer bulmaya başlayacak olan bu oyuncular Antalyaspor’un bu sezon ligde kalmasını kısacası hedefini belirleyecek. Başkan ve teknik heyetin de bu konuda büyük beklentisinin olduğu bu yeni oyuncular bakalım ikinci sezon nasıl bir performans gösterecek. İkinci yarıda yeni maçlarda oyuncuların performansını bekleyip göreceğiz.