Antalyaspor’un Rakibi Yukatel Kayserispor

Spor Toto Süper Lig 2021 – 2022 sezonunun 15. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, Yukatel Kayserispor ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Kırmızı Beyazlı ekip Aytemiz Alanyaspor maçında aldığı galibiyetin ardından bu haftayı da 3 puan ile noktalamak istiyor. İşte YukatelKayserispor -Fraport TAV Antalyaspor müsabakasına dair merak edilen tüm ayrıntılar…

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig’de 14. hafta itibari ile totalde 18 puana sahip ve 2 puan fark ile Beşiktaş’ın ardından 2 puan fark ile 11. olarak konumlanmış durumda. Kırmızı Beyazlı sporcular şimdiye dek rakibin kalesini 18 kez sarsmayı başardı, buna karşılık kendi filelerinin 20 kez havalanmasına mani olamadı. Akdeniz takımı, son 5 haftada 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti. Taraftarlar bu hafta da zafer sevinci yaşamayı istiyor.

Kırmızı Beyazlılar 3 Puanı Alacak!

Kırmızı Beyazlı sporcuların hedefinde 3 puanın sahibi olmak var. Mutlak galibiyet parolası ile yeşil sahaya çıkacak olan Akdeniz ekibi, YukatelKayserispor’u mağlup etmeyi hedefliyor. Fraport TAV Antalyaspor oyuncuları, İç Anadolu ekibi ile olan karşılaşmaları için canla başla mücadele etmeye hazır.

Tesislerde yoğun bir antrenman programına tabi tutulan Kırmızı Beyazlı futbolcular, atik ve dinamik bir oyunu hedefliyor. Fraport TAV Antalyaspor, idmanlara ısınma hareketleri ile başlar iken ikiye ayrılarak oynadıkları çift kale maç ile çalışmalarını noktaladı.

Yukatel Kayserispor, Süper Lig’de 16 puan ile GZT Giresunspor’un ardından averaj farkı ile 16. olarak konumlanmış durumda. Sarı Kırmızılı ekip, son 3 haftadır zafer sevinci yaşayamadı. İç Anadolu ekibi, şimdiye dek toplamda 18 gol atarken kendi ağlarının 22 kez sarsılmasına mani olamadı.

Antalyaspor – Kayserispor Maçı Hangi Gün Oynanacak?

Kırmızı Beyazlı sporcular, teknik direktörleri önderliğinde Yukatel Kayserispor maçına hazırlanmaya devam ediyor. Akdeniz takımının hedefinde rakibini mağlup etmek var. Lig sıralamasında yükselmeyi hedefleyen Fraport TAV Antalyaspor, 3 puanı almak için yeşil sahada kıyasıya mücadele etmeye hazır.

Fraport TAV Antalyaspor – Yukatel Kayserispor karşılaşması 5 Aralık Pazar günü oynanacak. Kritik mücadelenin saat 13.30’da başlaması planlandı.