Antalyaspor’un Hazırlık Maçı

Teknik direktör Tamer Tuna yönetimindeki Antalyaspor Antalya’da sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 1 hafta Afyonkarahisar’da kampa giren kırmızı beyazlı takım kampın ardından Antalya’ya dönüş yaptı. Antalyaspor takımı sezon hazırlıklarına devam ederken kulüp yönetimi de transfer çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Antalya ekibinin antrenmanına takımın son transferi olan Nuri Şahin de katıldı. Takımda sakatlığı devam eden Podolski ile Bahadır Öztürk bireysel olarak çalıştılar. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde antrenman yapan Antalyaspor takımı, kulübün 19 yaş altı takımı U19 takımı ile hazırlık maçı yaptı. İki takım arasındaki maçı Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk de izledi.

Antalyaspor takımı antrenman ve hazırlık maçının ardından 2 gün izne ayrıldı. Kırmızı beyazlı akım 2 gün iznin ardından Antalya’da hazırlıklarına devam edecek.

The Land Of Legends Cup

31 Ağustos tarihinde İstanbul’da başlayacak olan The Land of Legends Cup turnuvasına Antalyaspor da katılacak. Turnuvaya Antalyaspor ile Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor da katılacak. Antalya temsilcisi 5 Eylül’de biten turnuva sonrası da Antalya’ya dönerek sezonun başlamasını bekleyecek.

Güncel Yazılar