Antalyaspor’un Fenerbahçe Yenilgisi

The Land of Legends Cup 31 Ağustos tarihinde başladı. 5 Eylül tarihinde sona erecek olan turnuvada Antalyaspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor olmak üzere 4 takım mücadele edecek. Süper Ligin 4 takımının yeni sezon öncesi hazırlıklarını sergileyebilecekleri turnuvada ilk maç 31 Ağustos Pazartesi günü Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oldu. Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki hazırlık maçını 4-0 Fenerbahçe kazandı.

Transfer döneminde yaptığı transferler ile güçlü bir kadroya sahip olan Fenerbahçe bu hazırlık maçında da bu kadrosunun gücünü gösterdi. Fenerbahçe’nin 4-0 kazandığı maçtaki 3 golün sahibi sarı lacivertli kulübün Kasımpaşa’dan transfer ettiği Mame Thiam’dı. Thiam attığı goller ve başarılı futbolu için maçın yıldızı oldu.

Maçın Golleri

Maçın ilk golü 29. Dakikada Thiam’dan geldi ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti. 40. Dakikada Thiam kendisinin ve Fenerbahçe’nin 2. Golünü attı. Maçın ilk yarısı 2-0 Fenerbahçe galibiyeti ile sona erdi. İkinci yarıda 64. Dakikada Caner Erkin’in penaltı golü ile gol farkı 3’e çıktı. Maçın son golünü Thiam 82. Dakikada attı ve maç Fenerbahçe’nin 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Güncel Yazılar