Antalyaspor’da Transfer Hareketliliği

Teknik Direktörlük koltuğuna Tamer Tuna’nın getirilmesiyle birlikte yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor’da transfer süreci hızlı başladı. Ara dönemde hoca değişikliği gerçekleştirerek sezonun ikinci yarısına daha iyi hazırlanmak isteyen Antalyaspor Tamer Tuna’nın göreve gelmesi ile birlikte öncelikli olarak transfer sürecini başlatmış oldu.

Tamer Tuna İçin İmza Töreni Düzenlendi

Stephan Tomas ile beklenen performansı ortaya koyamadığı için yollarını ayıran Antalyaspor Teknik Direktörlük için Tamer Tuna ile anlaşmaya vardı. Stadyumda düzenlenen imza töreni ile son dönemlerin flaş ismi Tamer Tuna ile 1,5 yıllık anlaşmaya imza atıldı. Son olarak Göztepe’de görev yapmış olan 43 yaşındaki Tamer Tuna en kısa sürede kampa katılarak takımla birlikte çalışmalara başlayacak. İmza töreninde yapmış olduğu açıklamada Antalyaspor’da olmaktan mutlu olduğunu ve kalıcı olmak istediğini ifade eden hoca ara transfer döneminde 4 – 5 oyuncu transferi gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Antalyaspor Transferleri Gelenler – Gidenler

Teknik Direktörünü ülkemizde bulan Antalyaspor transfer sürecine hızlı giriş yapmış oldu. Teknik Direktör Tamer Tuna imza töreninde yapmış olduğu açıklamada Tarık Çamdal, Aly Cissocho ve Gelson Dala’nın yola Antalyaspor ile devam etmeyeceklerini ifade etti. Hoca bununla birlikte adı Fenerbahçe ve Trabzonspor ile de anılan Fedor Kudryashov ile anlaştıklarını da duyurdu. Sol bek pozisyonunda görev yapan 32 yaşındaki Rusya Milli Takım oyuncusu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.