Antalyaspor’da Gökdeniz Bayrakdar Sevinci

Sezonun ikinci yarısında oynadığı maçlarla şahane bir yükseliş yakalayan Antalyaspor ligin güncel olarak en formda ekiplerinden birisi ve bu durum taraftarlarını da oldukça mutlu ediyor. 6 maçtır üst üste kazanan Akdeniz temsilcisi ligde oynadığı son müsabakada bir diğer Antalya temsilcisi Alanyaspor’u çok net bir oyunla 3-1 geçmeyi başardı. Bu müsabakada çok uzun bir aradan sonra Süper Lig’de ilk 11 başlayan Gökdeniz Bayrakdar’ın gol atmasının da ayrı bir sevinci vardı.

Şansı İyi Değerlendirdi

Bu sezon Süper Lig’in ikinci yarısında gösterdiği başarılı performansla taraftarlarını çok memnun eden Antalyaspor adına peri masalı tam gaz devam ediyor.

Kırmızı Beyazlı takım ligin 33’üncü haftasında konuk olduğu ezeli rakibi Alanyaspor’u 3-1 gibi net bir skorla geçerken bu galibiyet takımın üst üste 6’ıncı galibiyeti anlamına geliyordu. Aynı zamanda yenilmezlik serisini de 11 maça çıkartan Akdeniz temsilcisi kulüp tarihine geçecek işler yapmaya devam ediyor.

Öte yandan takımın başarılı teknik direktörü Nuri Şahin’in de işi iyiden iyiye kotardığını belirtmek gerekiyor. Genç teknik adam genel olarak oyuncu kullanımı konusunda da daha iyi bir noktaya gelmeyi başardı ve bu durum oyuncuların moralini de arttırdı.

Nitekim Şahin yönetiminde neredeyse formaya küsmek zorunda kalan Gökdeniz Bayrakdar, uzun bir süre bekledikten sonra ilk kez ilk 11’de başlamanın sevincini Alanyaspor maçında yaşadı. Eline geçen bu fırsatı çok iyi değerlendiren yetenekli oyuncu attığı gollerle takımına 3 puanı getiren oyunculardan da birisiydi.

Ligde tam 392 gün sonra gol atmayı başaran Gökdeniz’in bu başarısı Antalyaspor taraftarlarını da oldukça memnun etti. Aynı zamanda bahsi geçtiği gibi Nuri Şahin’in oyuncu kullanımı konusunda doğru zamanı yakalamış olması da genç teknik adama olan güveni arttırmış oldu.

Wright Bombalıyor

Öte yandan takımın bir diğer çok formda oyuncusu Haji Wright’ın gösterdiği yükseliş de Antalyasporlu taraftarları oldukça memnun ediyor.

Sezon başında kiralık olarak kadroya eklenen 24 yaşındaki golcü oyuncu sezon başında birkaç maçta iyi performans gösterdikten sonra gol yollarında çok sancılı dönemler geçirdi ve bu durumdan kaynaklı olarak taraftarların eleştirilerinden kurtulamadı.

Bununla birlikte devre arasında takıma eklenen oyuncular Antalyaspor’un seviyesini yükselttiği gibi Birleşik Amerikalı oyuncunun seviyesini de yükseltti ve Haji Wright üst üste goller atmaya başlayarak takımına puanları getiren oyuncu haline geldi.

Satın alma opsiyonuyla alakalı olarak tedirginlik duyulan oyuncunun bu performansı kafaları daha da karıştırırken sezon sonuna kadar bu performansın devam etmesi durumunda Akdeniz temsilcisi opsiyonu devreye sokmayı hedefleyecektir.

Antalyaspor adına işler olabilecek en iyi şekilde gidiyor ve takım son haftalarda üst üste galibiyetler alması sayesinde artık Avrupa’yı hedefleyebiliyor. Bu noktada takımın tüm paydaşlarına ayrı ayrı alkış tutmak ve takdir etmek gerekiyor.