Antalyaspor Yenilmezlik Serisini Devamlı İstiyor

Süper Lig ekiplerinden biri olan Fraport TAV Antalyaspor, ilk devrenin son haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile yapacağı karşılaşmayı kaybetmek istemiyor. 4 maçlık bir yenilmezlik serisi bulunan Fraport TAV Antalyaspor yenilmezlik serisini 5’e çıkartmak istiyor.

Fraport TAV Antalyaspor bu sonuçlar sonrasında yenilmezlik serisini 4’e çıkardı. Oynadığı 19 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ile birlikte 25 puan toplamayı başaran Fraport TAV Antalyaspor, Konya deplasmanında da sahadan iyi bir sonuçla ayrılarak, ligin ilk devresini 5 maçlık yenilmezlik serisiyle tamamlamak istiyor.

Deplasmanda Sadece 8 Puan Elde Ettiler

Kırmızı beyazlı ekip, 15. Haftasında sahasında Atakaş Hatayspor’a 6-0’lık bir mağlubiyet yaşadı. 6-0’lık mağlubiyet sonrasında Fraport TAV Antalyaspor yenilmemeye yemin etmiş gibi daha sonraki maçlarında yenilmedi.

Galatasaray ile 0-0 berabere kalırken ligin 17. Haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 3-1 bir sonraki hafta Göztepe’yi 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetler ile birlikte bu sezon deplasmanda ilk galibiyetini almış oldu. Ligde 19. Hafta mücadelesinde ise Trabzonspor’u konuk etti ve karşılaşma 1-1 berabere son buldu.

Fraport TAV Antalyaspor bu sonuçlar sonrasında yenilmezlik serisini 4’e çıkardı. Oynadığı 19 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ile birlikte 25 puan toplamayı başaran Fraport TAV Antalyaspor, Konya deplasmanında da sahadan iyi bir sonuçla ayrılarak, ligin ilk devresini 5 maçlık yenilmezlik serisiyle tamamlamak istiyor. Süper Lig’in 20. Haftasını ise bay geçen kırmızı beyazlı ekip ilk devrenin son haftasında 24 Ocak Pazar günü İttifak Holding Konyaspor’a konuk olacak.

Galibiyete İnanıyorlar

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, AA Muhabirine yaptığı açıklamada ligde ilk devrenin son haftasında İttifak Holding Konyaspor ile oynayacakları maçı hatırlattı.

Konya deplasmanında üç puan için mücadele vereceklerini belirten Süğlün, her maça kazanmak için çıktıklarını söyledi. Konyaspor mücadelesinde de bu hedef için sahada olacaklarını ligde son 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldıklarını vurguladı.

Konyaspor maçı ile birlikte yenilmezlik serisini devam ettirmeyi planladıklarını söyleyen Süğlün, kaliteli kadrosuna ve kaliteli teknik heyetine inandığını belirtirken Konyaspor maçında sahadan iyi netice ile ayrılan taraf olmak istediklerini ve Konya deplasmanından mutlu döneceklerine inandıklarını söyledi.

Antalyaspor, bu sezon şu ana kadar deplasmanda 9 maça çıktı. Deplasman maçlarında şimdiye kadar sadece bir maçı kazanabilen Akdeniz temsilcisi, 5 beraberlik, 3 yenilgi ve 1 galibiyet elde etti. Deplasman maçlarında 8 kez gol bulan Akdeniz temsilcisi kendi kalesinde ise 13 gole engel olamadı.