Antalyaspor Transferde Bombaları Patlatıyor
This content has been archived. It may no longer be relevant
Teknik Direktör olarak Tamer Tuna ile anlaştıktan sonra Fedor Kudryashov ile anlaşan Antalyaspor’da transfer sürecinde ses getirecek isimlerle görüşmeler sürüyor. Antalyaspor’un gündeminde Tyler Boyd, Sinan Gümüş, Dusko Tosic gibi önemli isimler bulunuyor. Belirtilen isimlerle anlaşmaya yakın olan Antalyaspor ikinci yarıya daha iyi bir kadro ile girmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Dusko Tosic İmzaya Yakın
Teknik Direktör Tamer Tuna’nın Beşiktaş’ta birlikte çalıştığı oyuncuyu yeni takımında görmek istediği biliniyor. Dusko Tosic ile görüşmelerde sona yaklaşan Antalyaspor en kısa sürede tecrübeli savunma oyuncusuna imza attırmak istiyor. Çin ekibi ile yollarını ayıran stoper ve savunma bölgelerinde görev yapan Tosic’in kısa süre içinde Antalyaspor’a imza atması bekleniyor.
Sinan Gümüş Antalya Yolcusu
Galatasaray’da 3 sezon oynayan gurbetçi Sinan Gümüş sonrasında Genoa ile anlaşarak İtalya’nın yolunu tutmuştu. Genoa’da istediği performansı sergileyemeyen oyuncu için nabız yoklayan Antalyaspor oyuncunun da Türkiye’ye dönmeye sıcak bakması ile çalışmalarını hızlandırdı. Tamer Tuna’nın da istediği gurbetçi oyuncu ile temasa geçen Antalyaspor imzaya yakın.
Tyler Boyd İle Görüşmeler Sürüyor
Ankaragücü’nde kiralık geçirdiği sezonda başarılı bir süreç yakalayan oyuncu sonrasında Beşiktaş ile anlaşmıştı. Beşiktaş kariyeri hedeflediği gibi gitmeyen oyuncu takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Antalyaspor’da transfer görüşmeleri devam eden bir diğer oyuncu Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Tyler Boyd. Oyuncunun ikna edilmesi için çalışmalar devam ediyor.