Antalyaspor Hazırlık Maçında Başakşehir ile Berabere Kaldı

Antalyaspor; geçtiğimiz sezon yakaladığı başarının ardından 2022 – 2023 sezonunda Avrupa’ya gidecek sıralamayı elde etmek istiyor. Antalyaspor; bilhassa genç teknik direktörü Nuri Şahin’e güveniyor. Şahin’in güzel şeyler yapabileceğine olan inanç tam! Bunun yanı sıra, Antalyaspor yönetiminin Nuri Şahin’e olan güveni de dikkat çekici! Genç teknik adamın istediği tüm transferleri yapmaya çalışan yönetimin takımdan beklentileri bir hayli fazla!

Antalyaspor; yeni sezon öncesi hazırlık maçında ligin güçlü ekiplerinden Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Herkes, bu maçın sonucunu merak ediyordu. Gelin, Başakşehir – Antalyaspor maçının detaylarına yakından bakalım!

Antalyaspor Maça Beklenen Bir Kadroyla Çıktı

Kırmızı beyazlı takım; yeni sezon öncesinde Fernando ve Luiz Adriano ile sözleşme imzaladı. Bunun yanı sıra, bir dönem milli takımda da forma giyen Ömer Toprak ile anlaşma sağlandı. Deneyimli stoperin takıma büyük katkıda bulunması bekleniyor. Nuri Şahin; Başakşehir karşısında takımını sahaya beklenen bir ilk 11 ile sürdü.

Antalyaspor’un kalesini sözleşmesi uzatılan Boffin korudu. Defansta Bünyamin Balcı, Amar, Ömer Toprak ve Güray Vural vardı. Merkez orta sahada Fernando ve Soner Aydoğdu görev yaptı. İleri üçlüde Sinan, Fredy ve Ghacha vardı. İleride ise Luiz Adriano gol arayan isimdi. Antalyaspor’un kadrosu Başakşehir’i yenmek adına son derece yeterliydi.

Kırmızı beyazlı takım; maça bir hayli hırslı ve istekli başladı. Kamp çalışmalarını bir süredir Burdur’da devam ettiren Antalyaspor; ağır idmanların ardından çıkmış olduğu hazırlık maçında fena olmayan bir performans ortaya koydu. Fakat, Başakşehir’in de bu maçı kaybetmeye niyeti yoktu. Her iki takım da maçın başından sonuna kadar güzel bir mücadele örneği gösterdi. Bu güzel maçta eksik olan tek şey goldü. Taraflar; sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar.

Doğukan Sinik Antalyaspor’a Veda Etti

Antalyaspor altyapısından yetişen 23 yaşındaki genç oyuncu Doğukan Sinik’in ismi bir süredir Hull City ile anılıyordu. Championship’te mücadele eden Hull City; internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak transferin tamamlandığını duyurdu. Doğukan Sinik için ödenecek olan bonservis bedeli açıklanmadı.

Antalyaspor; Doğukan Sinik’in transferinin resmileşmesinin ardından oyuncuya güzel bir video ile veda etti. Oyuncunun nasıl keşfedildiği ve Antalyaspor’a kazandırıldığı ile ilgili bilgiler içeren bir video paylaşıldı. Bunun yanı sıra, oyuncuya Hull City forması altında başarılar diledi. Doğukan Sinik’in de önümüzdeki günlerde sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Antalyaspor’a veda etmesi bekleniyor.

Doğukan Sinik’in Ayrılığı Transfer İhtiyacını Beraberinde Getirdi

Doğukan Sinik; geçtiğimiz sezon 31 Süper Lig maçında görev aldı. Bu maçlarda sahada 2 bin 217 dakika kaldı. Üç gol atıp yedi asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Kariyerinin en iyi sezonunu geçirdi. Antalyaspor; 23 yaşındaki oyuncunun ayrılığının ardından yeni bir kanat oyuncusu transfer etmek adına arayışlara girdi.