Antalyaspor Göztepe Maçına Odaklandı

Lig arasını Antalya Belek’teki otelde kampta değerlendiren Antalyaspor kampta yaptığı antrenman ve hazırlık maçları ile ligin ikinci yarısına hazırlandı. Ligin ikinci yarısı başlamadan önce Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak olan Antalyaspor ekibi hem Ziraat Türkiye Kupası maçına hem lig maçına son hız hazırlanmaktalar. Antalyaspor son antrenmanını teknik direktör Tamer Tuna’yla beraber taktik çalışması yaparak değerlendirdi ve futbolcuların motivasyon ve performanslarının yüksek olduğu dikkat çekti. Yaptıkları antrenmanlar ile 16 Ocak’ta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak kırmızı beyazlı ekip ilk olarak Türkiye Kupası maçında sonra da lig maçında galibiyet almayı hedeflemektedir.

1 Haftada 3 Defa Göztepe ile Karşılaşma

Antalyaspor’un kamp ve hazırlık döneminden sonra yapacağı ilk üç maçın Göztepe olması ile ilgili Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna’ya düşünceleri soruldu. 06 Ocak’ta Antalyaspor ile sözleşme imzalayan Tamer Tuna’nın eski takımının Göztepe olması Antalyaspor-Göztepe karşılaşmalarının ayrı bir öneme sahip olmasına yol açıyor. Arka arkaya 3 maçın da Göztepe ile yapılacak olması ile ilgili konuşan Tamer Tuna ‘’ Bizim için önemli olan maçta karşılaşacağımız rakibimizin adının ne olduğu değil bizim için önemli olan her maçtan galibiyet ile ayrılmak ve Antalyaspor’un maç kazanamamasını aşıp bundan sonraki maçları galibiyet ile tamamlamaktır.’ dedi.

Tamer Tuna Antalyaspor’dan ayrılan sporcular olduğunu ama Antalyaspor’un da transfer görüşmeleri yaptığını yeni futbolcuların takıma katılması için çalışmaların devam ettiğini ve Antalyaspor’un yeni transferler yapacağını da açıkladı.