ANTALYASPOR EVİNDE 3 PUANI ALAMADI

Antalyaspor Süper Lig’in 15. haftası kapsamında Hatayspor’u kendi sahasında ağırladı. 28 Aralık Pazartesi günü oynanacak olan maç Antalya’da gerçekleşen yoğun yağmur, dolu yağışı sebebiyle 29 Aralık Salı gününe ertelendi. Antalyaspor bu maç için, kendi sahasında oynanacak bu maç için iyi hazırlanmıştı ve ekip olarak birbirlerine güveniyorlardı fakat sonuç istedikleri gibi olmadı.

Rakip ve misafir takım Hatayspor 6 gol atarak Antalyaspor’u mağlup etti. Ev sahibi takım Antalyaspor basireti bağlanmış, dili tutulmuş gibi hiçbir gol atamadı ve maça tutunma umudunu taraftarlarında yeşertmedi. Antalyaspor 8. dakikada rakip takımın gol atmasıyla beraber maçın son dakikasına kadar hiçbir gol pozisyonu bulamadı.

Rakibine oyunu teslim eden ev sahibi takım Antalyaspor önündeki maçlara bakıp bir an önce toparlanmaya ve bu mağlubiyeti telafi edece bir maça çıkmayı planlıyor. Herkes için beklenmedik bir sonuca ulaşan bu maç hem taraftarları hem de tüm oyuncuları derin bir üzüntüye soktu.

ANTALYASPOR KENDİ SAHASINDA HİÇ GOL ATAMADI

Süper Lig’in 15. haftasında Antalyaspor – Hatayspor karşı karşıya geldi. Ramazan Keleş, Samet Çavuş ve Murat Şener’in hakem görevini üstlendiği maçı Hatayspor attığı gol ile kazandı. Antalyaspor kendi sahasında oynanan bu maçtan hiç gol atamadan ayrıldı.

28 Aralık Pazartesi günü oynanacak olan maç hava şartları nedeniyle 29 Aralık Salı gününe ertelenmişti. Antalya’da ciddi bir yağmur ve dolu yağmasından ötürü maç ertelendi. Antalyaspor ekibi maça moraller yüksek ve kazanma umuduyla çıkmıştı fakat rakip güçlü geldi ve yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın golleri ise şu şekilde; 8, 17, 22 ve 45+1. dakikada Boupendza Hatayspor’un 4 golünü birden attı. Boupendza maçın ve takımının kahramanı oldu. 35. dakikada Akintola ve 89. dakikada da Mirkan Aydın diğer golleri attı ve Hatayspor ekibi yüksek bir skor ile maçı kazandı.

İLK 11’LER

Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Mert Yılmaz (Dk. 28 Bünyamin Balcı), Naldo, Ersan Gülüm (Dk. 28 Eren Albayrak), Kudriashov, Nuri Şahin, Hakan Özmert (Dk. 28 Gökdeniz Bayrakdar), Sam, Fredy, Podolski, Orgill

Atakaş Hatayspor: Munir, Popov, Billong, Santos, Katranis, Ribeiro, Aabid, Traore, Akintola, Boupendza, Diouf

ERSUN YANAL’DAN AÇIKLAMALAR

Antalyaspor için zor geçen maçın ardından teknik direktörüler Ersun Yanal açıklamalarda bulundu. Bu maçın ders çıkarılması gereken bir maç olduğunu üstüne basa basa belirten Ersun Yanal sözlerine şöyle devam etti.

“Futbol böyle bir oyun. Herkesin kariyerinde unutamayacağı ve ders çıkarması gereken bir maç olur. Bugün de öyle maçlardan birini yaşadı futbolcularımız.”