ANTALYASPOR DEMİRSPOR KARŞISINDA 3 PUAN ARAYACAK

Süper Toto Süper Lig’in 8. Haftası yarın, 1 Ekim Cuma günü itibariyle başlıyor. Antalyaspor’da haftanın açılış maçlarından birisine ev sahipliği yapacak. Antalyaspor kendi evinde, kendi sahasında, Antalya Stadyumu’nda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Maç yarın akşam, 1 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de oynanacak. Maçı kazanmak için sahaya çıkacak olan Fraport TAV Antalyaspor rakibini alt etmek için en iyi performansı ile sahaya çıkacak.

ANTALYASPOR 8 PUANDA

Ev sahibi takım Fraport TAV Antalyaspor şu an 8 puanla 13. Sırada yer alıyor. Süper Toto Süper Lig’e başarılı bir giriş yapamayan Fraport TAV Antalyaspor başarılı olmak için toparlanması gerektiğini biliyor.

Önde başladığı maçlarda rakibini baskılayamayıp maçı kaybedince ya da berabere kalınca Fraport TAV Antalyaspor 7 haftada sadece 8 puan kazanabildi. Son olarak Süper Toto Süper Lig’in 7. Haftasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelen Fraport TAV Antalyaspor maçı 1-0’lık üstünlüğü ile kazanıp 3 puanı kendi hanesine yazdırdı.

Yarın akşam, 1 Ekim Cuma akşamı karşı karşıya geleceği rakibi Adana Demirspor son haftalarda ciddi bir yükseliş yakaladı. Rakibine karşı hazırlıklı bir antrenman süreci geçiren ve hazırlıklarına devam eden Fraport TAV Antalyaspor maçı kazanmak için sahaya çıkacak.

Teknik direktör Ersun Yanal oyuncuları ile beraber maça iyi başlasa da bir türlü istikrarlı bir şekilde galibiyete ulaşamadılar. Fraport TAV Antalyaspor geçen sezonda da son haftalarda çok fazla beraberlik ve sonrasında da mağlubiyet aldığı için eleme potasına çok yakın bir noktada sezonu tamamlamıştı.

Bu sezon riskli hamlelerden kaçınmak isteyen Fraport TAV Antalyaspor her maça final maçı gibi hazırlanıyor. Kendi evinde, kendi sahasında ve taraftarları ile beraber Adana Demirspor’u yenmek isteyen ve sonuna kadar mücadele edecek bir Fraport TAV Antalyaspor izleyeceğiz yarın akşam.

MAÇIN SAAT VE YER BİLGİLERİ

Süper Toto Süper Lig’in 8. Haftası milli maç arası öncesi oynanan son hafta. Fraport TAV Antalyaspor yarın akşam, 1 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Adana Demirspor’u kendi sahasına konuk edecek.

Maçı canlı olarak beIN SportS ekranlarında yayınlanacak.