Antalyaspor Beşiktaş Maçı Hazırlığı

Antalyaspor Süper Toto Süper Lig’in 14.haftasında Beşiktaş ile maç yapacak. Süper Lig’in 14.haftası yani 13Kasım Pazar günü Beşiktaş’a konuk olacak. Maç hazırlıkları başladı. Antalyaspor dişli rakibi Beşiktaş’ı mağlup etmek için hazırlanıyor. Bakalım maçın sonucu nasıl olacak. Süper Lig’in 14.haftasında bu iki dişli takımdan hangisi galip gelecek? Beşiktaş mı? Yolsa Antalyaspor mu? Maç günü taraftarlar tarafından heyecanla beklemiyor. Maç hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Antalyaspor kulübünün yaptığı açıklamaya göre, Kırmızı Beyazlı takım Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde futbol sorumlusu Nuri Şahin yönetiminde iki grup halinde idmanlarını gerçekleştirdi. Nuri Şahin yönetimindeki kırmızı beyazlılar sıkı bir şekilde antrenmanlarına devam ediyor.

 Süper Lig’in 14’üncü haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor, rakibini yenerek Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası arasına galibiyetle gitmeyi hedefliyor. Kırmızı beyazlı ekipte zorlu maç öncesi 3 oyuncu sakatlığı dolayısıyla forma giyemeyecek.
Süper Lig’de oynadığı son 3 maçından galibiyetle ayrılan ve 9 puan toplayan Fraport TAV Antalyaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Antalyaspor ile Beşiktaş toplamda 63, ligde ise 53’üncü kez rakip olacak

Antalyaspor Yükselişe Geçti

Antalyaspor, Süper Lig’in 13.haftasında Fatih Karagümrük takımı ile bir araya geldi. Maçın galibi Antalyaspor oldu. Antalyaspor rakibi 4-2’lik bir skorla ezici bir skorla mağlup etti. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor bu galibiyetiyle 3-3 yapmayı başardı. Antalyaspor üst üste 3 kez galip geldi. Takım galibiyetlerinin ve de başarılarının sevicini yaşıyor.

Ligde son mağlubiyetini 10. haftada Corendon Alanyaspor’a karşı dış sahada 3-2’lik skorla yaşayan kırmızı-beyazlılar, 11. haftada konuk ettiği İstanbulspor’u 2-1, 12. haftada Demir Grup Sivasspor’u deplasmanda 2-0 yendi. Ligde 5 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyeti bulunan Fraport TAV Antalyaspor, 14. haftada 13 Kasım Pazar günü Beşiktaş’a konuk olacak

Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupasını İstiyor

Türkiye Kupası maçları başlıyor. Takımlar heyecanlı. Türkiye Kupası maç macerasına Pendik maçıyla başlayacak Akdeniz ekibi, geçen sezon çeyrek final oynadığı dev organizasyonda bu yıl artık mutlu bir son istiyor. Bakalım bu yıl sonuç nasıl olacak. Gelişmeleri sizler için takipte kalacağız. Bakalım kupayı hangi takım evine götürecek. Antalyaspor Süper Lig’de  son üç maçında galibiyetle ayrıldı. Balarıyı yakalayam Antalyaspor bu seferde gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na dikti. Başarısını kupayla taçlandırarak istikrar yakalamak istiyor.

. Son 3 sezonda kupaya çok yaklaşan Akrepler, bu sefer çok kararlı. Türkiye Kupası macerasına bugün Spor Toto 1. Lig’in iddialı ekiplerinden Pendikspor maçıyla başlayacak olan kırmızı-beyazlılar, 5. Tur’a adını yazdırmak istiyor. Teknik direktör Nuri Şahin de Avrupa’ya giden en kısa yol olan Türkiye Kupası için iddialı açıklamalar yaptığı öğrenildi