Antalyaspor Avrupa’yı Hayal Ediyor

Sezonun ikinci yarısında gösterdiği başarılı performans sayesinde lige tam anlamıyla damga vuran Antalyaspor’da uzun vadeli yenilmezlik serisi ve bu seri içerisinde hem savunmada hem de hücumda gösterilen performans güven verdi. Kırmızı Beyazlı takımın kümede kalmasına dair kuşkuların dahi oluştuğu bir sezonda bu mertebelere gelebilmiş olması taraftarı da memnun ederken Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan’ın açıklamalarından takımın hedefinin çok daha yüksek olduğu anlaşılıyor.

Antalyaspor’un Yeri Avrupa

Bu sezon Süper Lig’de hem düşüşü hem de yükselişi yaşayan ekiplerden biri olan Antalyaspor’un ikinci devredeki performansı kelimenin tam anlamıyla göz kamaştırdı.

Sergilediği performansla taraftarları tam anlamıyla büyüleyen Antalya temsilcisi, gelecek sezonlara dair de çok büyük bir umudun ortaya çıkmasına yardımcı oldu. Bu durum camiayı da daha çok birbirine yaklaştırmış görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde İhlas Haber Ajansı’na önemli açıklamalarda bulunan Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, bu uzun vadeli yenilmezliğin kendilerine ciddi bir güven sağladığını dile getirmişti. Ligde yenemeyecekleri takımın olmadığını gördüklerini ifade eden Başkan, bununla birlikte savunmadaki performansın da ne kadar önemli olduğunun altını çizmişti.

Öte yandan bir dönem kümede kalmaya dair tereddütler yaşayan Antalyaspor’un o dönem yakaladığı 8 maçlık seride yakaladığı güvenin kayda değer olduğunu belirten Başkan, takımın uzun vadeli hedeflerinden söz etti.

Genel anlamıyla her sezon ilk 5 içerisinde yer alan ve Avrupa Kupalarına gitmeyi alışkanlık haline getiren bir Antalyaspor ortaya koymak istediklerini belirten Adnan Başkan, bu sezon adına da ümitli konuştu.

Önlerinde programı belli olan 5 maçlık bir seri olduğunu ve buradan en iyi sonuçlarla çıkmaları durumunda uzun vadeli hedeflerine bu sezonu da eklemelerinin mümkün olacağını ifade eden Başkan’ın bu açıklamaları Kırmızı Beyazlı takımın taraftarında hem ümit hem de heyecan yaratmışa benziyor.

Dolu Tribünler

Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan’ın yaptığı açıklamalarda dikkat çeken başka detaylar da bulunuyor. Başkan, takımın gelecek sezona dair planlamalarına başladığını ve bu bağlamda hem idari hem de mali anlamda birçok proje geliştirildiğini açıkladı.

Antalyaspor’un hak ettiği yere gelebilmesi adına önemli adımlar attıklarını belirten Basın Sözcüsü, bununla birlikte tribünlerle alakalı konulara da değindi. Kadınlar ve çocuklara ücretsiz olarak maç izleme hakkı tanıdıklarını hatırlatan Adnan Başkan, bu bağlamda tribünleri dolu görmenin en önemli ödül olduğuna dikkat çekti.

Antalyaspor arması altında birleşen ve Kırmızı ile Beyazın gücünü gösteren bir tribün hayal ettiklerini ifade eden Basın Sözcüsünün bu açıklamaları taraftara da bir mesaj olarak algılanmalı. Kulüp geçmiş sezonlara göre artık çok daha umut vaat ediyor ve günü kurtarmak yerine Antalyaspor’un nasıl iyi olabileceğine dair kafa patlatıyor.

Taraftarlar da sevdalarına sahip çıkmalı ve tribünleri doldurarak bu iyi gidişatı tebrik etmeliler.