Antalyaspor Antrenmanlara YenidenBaşladı

This content has been archived. It may no longer be relevant

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor korona virüs salgın tehlikesi sebebiyle lig maçlarına verilen aranın biteceği ile ilgili kararlar sonrasında antrenmanlara başladı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun lig maçlarının 12 Haziran’da başlayabileceğini açıklamasının ardından Antalyaspor oyuncuları tesislerde toplayarak antrenmanlara başladı.

Çalışmalar Gruplar Halinde Yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun lig maçlarına verilen aranın 12 Haziran’da bitirilmesi ve maçların yeniden oynanması kararının ardından Fraport TAV Antalyaspor yeniden antrenmanlara başladı. Oyuncularını ve teknik ekibi toplayan Akdeniz temsilcisi bugün ilk kez sahada antrenmana çıktı. Uzun süre evlerinde bireysel çalışmalarına devam eden oyuncular sahada gruplar halinde antrenmana başladı.

Antalyaspor teknik direktörü Tamer Tuna’nın kontrolündeki antrenmanda önce düz koşu ve istasyon çalışması yapıldı. Oyuncular sahada antrenman yaparken kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk de tesislere gelerek oyuncuların çalışmalarını izledi.

Ali Şafak Öztürk bir taraftan da teknik direktör Tamer Tuna’dan takımının ve oyuncuların son durumları hakkında bilgi aldı. Oyuncuların sahada yaptıkları çalışmalardaki performanslarının çok iyi olduğu dikkatlerden kaçmadı.