Antalyaspor, Antep’ten 1 Puan ile Ayrıldı

Süper Lig’in 26. Haftasında son 6 maçtan 1 galibiyet çıkarabilen Gaziantep FK sahasına konuk oldu. Gaziantep FK kendi sahasında 9 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. Gaziantep FK ve Antalyaspor mücadelesinde gol sesi çıkmadı ve kipler birer puan ile sahada ayrıldı.

Süper Lig’in 26. Haftasında Gaziantep FK sahasında Antalyaspor’u ağırladı. Son 6 maçtan sadece 1 galibiyet çıkaran Gaziantep ile son 9 maçtır mağlubiyet yaşamayan Antalyaspor’un mücadelesi haftanın en merak edilen karşılaşmalarından biriydi. Beraberlik ile sona eren karşılaşmada Gaziantep FK puanını 39, Antalyaspor ise 33’e yükseltti.

İlk Yarı Golsüz Geçti

Karşılaşmanın 12. Dakikasında Gaziantep FK bir gol pozisyonu elde etti. Mirallas’ın müthiş pası ile ceza alanında bir anda bomboş kalan Oğuz Ceylan, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu kaleye gönderemedi. Antalyaspor savunması ile topu uzaklaştırdı.

21. Dakikada Antalyaspor atağında sağ kanattan ortaya gönderilen top, Amilton hareketlendi. Aynı esnada kalesini terk eden Günay ile çarpıştı. İki oyuncuda kısa süreliğine yerde kaldı.

45. Dakikada Gaziantep FK’nın golü ofsayta takıldı. Serbest vuruşta barajdan dönen topun devamında Oğuz Ceylan sağdan ortaladı, Djilobodji’nin kafa vuruşunda top kaleyi buldu. Hakem ise ofsayt bayrağını kaldırdı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 golsüz beraberlik ile sona erdi.

Antalyaspor’un Golü Ofsayta Döndü

Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk tehlikeli atak Antalyaspor’dan geldi. Akdeniz ekibi dol kanattan etkili bir atak ile geldi. Amilton taşıdığı topu ortaya doğru gönderdi.

Fredy kontrol edip yayın gerisinden topa vurdu fakat top yukarıdan dışarı çıktı. 63. Dakikada ev sahibi eki tehlikeli bir ataktan yaralanamadı. Maxim’in savunma arkasına elde ettiği topu Kenan Özer yakaladı fakat top üstten dışarı çıktı. Bu atağın hemen ardından Gaziantep yine gole yaklaşan taraf oldu.

Anlatayaspor savunması ile Gaziantep’i uzaklaştırdı ve golün önüne geçti. 81. Dakikada Antalyaspor, Gökdeniz ile golü buldu fakat yine hakem VAR incelemesine gitti ve ofsayt olduğuna karar verdi.

Maçta başka pozisyon oluşmadı ve karşılaşma 0-0 golsüz beraberlik ile sona erdi. Karşılaşmada yer alan isimler ise;

Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Toşça, Vetrih, Andre Felipe, Güray, Jefferson, Oğuz Ceylan, Mirallas, Kenan, Maxim

Antalyaspor: Boffin, Eren, Nuri, Orgill, Kudriashov, Fredy, Amilton, Gökdeniz, Bünyamin, Hakan, Veysel